EPP Hádzadlo ZETA

Tlačiť
11,90 €
hádzadlo
objednávka
Popis

EPP hádzadlo - ZETA

Značka: Pelikán

Voľne lietajúce hádzadlo z prkaticky nerozbitného penového polypropylénu EPP pre každého.Zetu prípravíte na lietanie v priebehu jednej minúty,nepotrebujete žiadne lepidlo.Stačí zasunúť krídlo a vodorovnú chvostovú plochu do výrezov v trupe ,nalepiť preseknuté samolepky-model hodíte z ruky a tešíte sa z lietania.Vďaka nezdolateľnej húževnatosti a gumovému charakteru EPP peny,Vám alebo Vašim ratolestiam dá poriadne zabrať a poriadnu námahu ak by ste tento model chceli zničiť!!!

Ak je potrebné menšie doladenie kĺzavosti,môžete si pomôcť opatrným prihnutím chvostovej časti alebo premiestnením záťaže vo vnútri kabínky.Kabínku je možné sňať opatrným vypáčením tenkým plochým predmetom - napr. pílnik na nechty a pod.Názorný obrázkový návod na druhej strane krabice Vám napovie všetko do detailu.

V dnešnej dobe samozrejme nie je ani neriešiteľným problémom prestavať Zetu na RC ovládanie a elektrický pohon-napr. s využitím elektroniky a motoru z olietanej Mini Bee,Sky Eaglu alebo ďaľších miniatúrnych modelov RC system alebo Nine Eagles.

Stavebnica obsahuje výlisky trupu,krídiel a výškovky a aršík samolepiek

Rozpätie modelu: 500 mm

Dĺžka modelu: 495 mm

Hmotnosť modelu: 40 g