Contacta Liquid Special - 30g

Tlačiť
4,00 €
lepidlo
dočasne nedostupný
Popis

Contacta Liquid Special 39606 - 30 g

Výrobca: Revell

Obsah: 30 g

Kat.č. 39606

Contacta Liquid Special je špeciálne určené lepidlo pre lepenie a spájanie chromových častí modelov,ale môže byť využité aj na lepenie iných materiálov.Zabraňuje praskaniu v spojoch.Lepidlo je možné použiť aj na lepenie priehľadných častí ako okná,kabínky atď. nakoľko nenarušuje priehľadnosť.Revell Contacta Special lepí aj kov,drevo,papier,kartón,sklo,textil,plasty.

Používanie: Na zdrsnenýa porezný  povrch naneste dostatočne silnú vrstvu lepidla ,na hladké povrchy veľmi tenkú vrstvu vždy na obidve lepené strany.Pritlačte k sebe cca na dve minúty a nechajte schnúť.

Pozor: Vysoko horľavá kvapalina ,obsahuje aj výpary.Spôsobuje vážne podráždenie očí a môže spôsobiť ospalosť alebo závraty.Ak je potrebná lekárska pomoc ,majte úpo ruke štítok alebo krabičku od výrobku.Držte mimo dosahu detí,pri práci dôkladne vetrajte !!!Pred použitím si prečítajte údaje na štítku.Chráňte pre teplom ,iskrami,otvoreným ohňom a horúcimi povrchmi.Zákaz fajčenia počas práce!Zamedzte vdychovaniu prachu,plynu,dymu a výparov.Skladujte uzamknuté a likvidujte podľa zákona o odpadoch.

Top produkty

Novinky

Poštovné zdarma

Pri kúpe nad 120 euro s doručením na Slovensko

Doručenie

do Balíkoboxov po celom Slovensku

Online podpora

Snažíme sa rýchlo a profesionálne odpovedať

Nejaké otázky?

Neváhajte a napíšte nám cez náš kontaktný formulár.