12591
12592
12593

Hádzadlo 840mm Felix-IQ XL EPP

Tlačiť
25,80 €
hádzadlo
dostupný
Popis

Hádzadlo FELIX iQ XL

Výrobca: Carson

Kat.č. 504021

Rozpätie: 840 mm

Hmotnosť: 150 g

Odolný model pre zábavu celej rodiny. Rýchle zloženie bez použitia lepidla. Možnosť prestavby na RC model s elektropohonom (skúsenejší modelári)

FELIX je  lietajúci model, klzák vyrobený z vysokoodolného materiálu Flexipor (EPP), ktorý je takmer nezničiteľný. Hádže sa voľne z ruky, proti vetru. Pri správnom nastavení kormidiel môžete dosiahnuť lietanie v malých kruhoch a návrat modelu k pilotovi. Materiál EPP je takmer nezničiteľný, ale ak sa predsa len podarí ho zlomiť, ľahko sa dá opraviť pomocou  kyanoakrylátového (sekundového) lepidla.

Felix IQ XL je tiež  vhodný na inštaláciu diaľkového ovládania (RC). Za týmto účelom sú pohyblivé plochy kormidiel smerovky a výškovky už vyznačené a je potrebné ich len vyrezať. Samozrejme, aj krídelká môžu byť dodatočne sfunkčnené. Či sa rozhodnete aj pre elektrický pohon, je len na vás.
Upozornenie: Pre inštaláciu RC systému je potrebná pokročilejšia znalosť problematiky. Stavebný postup je individuálny v prípade každého modelára.

Obsah balenia:
Hotový model (RTF) vyrobený z Flexiporu, viacfarebný, podrobný stavebný návod v nemčine a angličtine.

Upozornenie:
Model je vhodný pre deti od 6 rokov, ale používať sa musí vždy s dozorom dospelej osoby! V prípade nesprávneho použitia mohol spôsobiť zranenie osôb a zvierat, alebo poškodenie majetku. Výrobca, ani predajca nenesú zodpovednosť sa spôsobené zranenia, alebo škody v prípade nesprávneho použitia. Zodpovedný je rodič, alebo prítomná dospelá osoba.

Obrázky sa môžu líšiť od produktu v balení. Spoločnosť CARSON si vyhradzuje právo kedykoľvek vykonať zlepšenia a zmeny.

Počnúc surovinou až po balenie je model 100% "Vyrobený v Nemecku", ocenené spoločnosťou SpielGut.

Top produkty

Novinky

Poštovné zdarma

Pri kúpe nad 120 euro s doručením na Slovensko

Doručenie

do Balíkoboxov po celom Slovensku

Online podpora

Snažíme sa rýchlo a profesionálne odpovedať

Nejaké otázky?

Neváhajte a napíšte nám cez náš kontaktný formulár.