quickbuild-tiger-i-tank-1-35-p28431-19413_medium
quickbuild-tiger-i-tank-1-35-p28431-19414_image
quickbuild-tiger-i-tank-1-35-p28431-19415_image
quickbuild-tiger-i-tank-1-35-p28431-19416_image
quickbuild-tiger-i-tank-1-35-p28431-19417_image

Quick Build tank J6041 - Tiger I (1:35) NEW

23,50 €
plastová stavebnica
Popis

Quick Build tank - Tiger I 

Výrobca: Airfix

Kód: J6041

Mierka: 1:35

Počet dielov: 154 nafarbených dielov

Veľkosť: 24,2 cm

Obtiažnosť: 2

Zacvakávací model nemeckého tanku z obdobia II.svetovej vojny

Tiger I je vynikajúcou voľbou pre niekoho, kto chce funkčnosť v rámci stavebnice. Je navrhnutý v mierke 1:35 a jeho veža je plne pózovateľná, vrátane pohyblivých kolies a pásov, ktoré sú navyše samostatne spojiteľné. Napriek tomu, že sa nemecký ťažký tank Panzerkamfwagen VI Tiger dočkal bojového nasadenia už v septembri 1942, dodnes je považovaný za najslávnejšiu tankovú konštrukciu na svete.

Tiger disponoval obávanou kombináciou palebnej sily, pancierovej ochrany a pohyblivosti, 88mm kanón namontovaný na tanku Tiger a jeho vynikajúca zameriavacia optika mu umožňovali zasahovať nepriateľských obrnencov na extrémne vzdialenosti a rozhodne aj ďaleko za hranicou vzdialenosti, na ktorú mohli paľbu opätovať.

Počas prvých stretov Tigeru na východnom fronte bol skutočne najpravdepodobnejší spôsob, ako mohol byť Tiger zničený, rukou vlastnej posádky, ktorá sa zúfalo snažila zabrániť tomu, aby jeden z týchto veľkolepých strojov padol do rúk nepriateľa. Od dátumu svojho uvedenia do výzbroje bol Tiger tankom, podľa ktorého sa posudzovali všetky ostatné tanky, a jeho zbraniam padlo veľké množstvo spojeneckých tankov a vojenských vozidiel.

Quickbuild vám umožňuje postaviť širokú škálu ikonických zmenšených modelov. Nie je potrebná žiadna farba ani lepidlo, systém spojovacích kociek v štýle Lego vás rýchlo dovedie k realistickému modelu, ktorý je navyše kompatibilný s inými značkami plastových kociek. Predfarbené dieliky, ktoré sú vhodné ako úvod do modelárstva pre všetkých zberateľov od 6 rokov, sa jednoducho zasunú do seba a dohromady vytvoria pôsobivý model, ktorý je možné následne dozdobiť priloženými samolepkami. Po zostavení sú tieto modely dostatočne odolné, aby sa dali použiť ako hračky, aj elegantné, aby poslúžili ako modely hodné vystavenia.

Celý rad QUICK BUILD sa vyrába vo Veľkej Británii a ponúka Vám niektoré z tých najikonickejších vozidiel či lietadiel, aké boli kedy postavené!

Obsah balenia:
Plastovú hračku na zostavenie z kociek typu Lego, návod na zostavenie a samolepky na dozdobenie.

Detaily modelu:
Počet dielov: 154
Dĺžka: 242 mm
Obtiažnosť: 1

Doporučené pre deti od 6 rokov.

Upozornenie: Nebezpečenstvo udusenia! Výrobok obsahuje malé časti. NEVHODNÉ PRE DETI DO 3 ROKOV!
Odstráňte všetky obaly skôr, ako dáte hračku dieťaťu.

Výrobcovia

Najpredávanejšie