carson-rc-auto-jeep-wrangler-1 (1)
carson-rc-auto-jeep-wrangler-1 (2)
carson-rc-auto-jeep-wrangler-1 (3)6
carson-rc-auto-jeep-wrangler-1 (4)
carson-rc-auto-jeep-wrangler-1 (5)
carson-rc-auto-jeep-wrangler-1 (6)
carson-rc-auto-jeep-wrangler-1 (8)

C arson RC auto Jeep Wrangler 1:12

90,00 €
auto na diaľkové ovládanie
dostupný
Popis

RC Auto JEEP WRangler

Výrobca: Carson

Mierka: 1:12

Kód: 500404270

Jeep Wrangler 1:12, 2,4 Ghz, 2WD, LED, odpružené, RTR, farba oranžová.

Predstavujeme RC auto Jeep Wrangler – legenda, ktorá ožíva vo vašich rukách! S touto ikonou na bicykloch prekonáte každé dobrodružstvo, ktoré vám stojí v ceste. Vďaka starostlivému designu a špičkovej technológii, ktorú CARSON vložil do tohto modelu, sa stane nielen zábavou pre vás alebo vaše deti, ale aj zberateľským kúskom, ktorý vzbudí závisť u každého, kto ho uvidí.
Už na prvý pohľad zaujme oranžový Jeep Wrangler mierke 1:12 svojim býčím vzhľadom a detaily, ktoré dokonale imitujú skutočné vozidlo. Pripravte sa na to, že vás jeho výkonný elektromotor, uzamknutá tuhá náprava a robustná karoséria doslova pohltí a nebudete sa chcieť vrátiť do reality.
Nielen, že tento model vyzerá úžasne, ale je aj vysoko funkčný. Profilované gumové pneumatiky zaisťujú výnimočnú priľnavosť k terénu, zatiaľ čo LED predné a zadné svetlá umožňujú jazdu aj za tmy. A čo je najlepšie? Jeep Wrangler od CARSON je dodávaný kompletne zostavený s bezproblémovým systémom diaľkového ovládania 2,4 GHz, takže je pripravený na akciu ihneď po nabití. Kúpiť, nabiť a vyraziť na dobrodružstvo!

Tu je 5 presvedčivých dôvodov, prečo si zaobstarať práve RC auto Jeep Wrangler:
Neobmedzené dobrodružstvo
 - S týmto RC Jeepom môžete preskúmavať najrôznejšie terény, od záhradných cestičiek až po lesné čistiny, bez obáv z uviaznutia alebo poškodenia.
Detailné spracovanie - Býčie vzhľad, masívny nárazník a LED svetlá poskytujú autentický zážitok, ako by ste riadili skutočný Jeep Wrangler.
Vysoká funkčnosť a odolnosť - S robustnou karosériou a uzamknutou zadnou nápravou je tento Jeep pripravený čeliť akýmkoľvek nástrahám.
Hneď pripravený na akciu – Vďaka kompletnému baleniu s diaľkovým ovládaním a batériami môžete ihneď po nabití vyraziť na dobrodružnú jazdu.
Rýchlosť a obratnosť – S možnosťou dosiahnuť rýchlosť až 20 km/ha vynikajúcou obratnosťou je tento model zárukou vzrušujúcich pretekov a zábavy.
Nebojte sa ponoriť do sveta RC modelov s Jeepom Wranglerom od CARSON. Stane sa nielen vašim spoločníkom na každom kroku, ale aj ozdobou vašej zbierky. Ukážte všetkým, že legendy nikdy neumierajú – oživte ich!

Technické údaje:
Mierka 1:12
Dĺžka 340 mm
Šírka 190 mm
Výška 180 mm
Hmotnosť 972 g
Doba jazdy 20 min
Doba nabíjania 2h
Dosah 50 m
Rýchlostný limit 20 km/h
Tlmiče
LED osvetlenie

Obsah balenia:
Kompletne zostavený model 2WD
2,4GHz diaľkové ovládanie
Batéria Ni-MH powerpack
Nabíjačka USB
2x batéria AA do vysielača
Návod

 

Vhodné pre deti od 8 rokov.

 

Výrobcovia

Najpredávanejšie