Contacta Professional 29604 - 25g blister

Tlačiť
5,50 €
lepidlo na plastové modely
dočasne nedostupný
Popis

Contacta Professional 

Výrobca: Revell

Obsah: 25 g

Výbava: Fľaštička s aplikátorom na blistri

KKvalitné lepidlo pre plastové modely 

Kvalitné doplnky sa vždy oplatia ,pretože perfektný model prinesie modelárovi ten najlepší pocit úspechu.Všetky doplnky a nástroje firmy Revell sú preto presne určené pre príslušné sady modelov.

Lepidlá rady Contacta Professional od f. Revell sú určené pre presné lepenie bodov a spojov.Je vhodné na presné lepenie zostavovaných modelov.Balenie s ihlovým aplikátorom .Dlhá jemná ihla slúži na perfektné lepenie detailov aj hrán a plochy lepených dielov.


Návod na použitie: Lepidlo nanesieme v tenkej vrstve na jednu stranu lepeného spoju.Počkáme cca 10-15 sekúnd nanesieme v tenkej vrstve na opačný lepený diel ,počkáme aby došlo k ľahkému zavädnutiu a potom diely spojíme.,môžme aj zafixovať.Lepené spoje sú samonosné za 15-20 minút podľa veľkosti plochy spoju.Plnú pevnosť dosiahneme po lepení za  60 minút.

Varovanie! Obsahuje: n-Butylacetat. Horľavá kvapalina a výpary. Môže spôsobiť ospalosť alebo závrat.Ak je nutná lekárska pomoc majte po ruke obal alebo štítok výrobku.Pred použitím si prečítajte údaje na štítku.

Chráňte pred teplom ,iskrami,otvoreným plameňom a horúcim povrchom.Pri práci vetrajte.Zákaz fajčenia pri práci s lepidlom!

 

Top produkty

Novinky

Poštovné zdarma

Pri kúpe nad 120 euro s doručením na Slovensko

Doručenie

do Balíkoboxov po celom Slovensku

Online podpora

Snažíme sa rýchlo a profesionálne odpovedať

Nejaké otázky?

Neváhajte a napíšte nám cez náš kontaktný formulár.