Contacta Professional - Extra Thin (30 ml) NEW

Tlačiť
5,70 €
lepidlo na modely
skladom
Popis

Contacta Profeaional Extra Thin

Výrobca: Revell

Obsah: 30 ml

Kód: 39600

Extra riedke lepidlo na plastové modely

Popis tovaru

Kvalitné lepidlo pre plastové modely

Kvalitné doplnky sa vždy oplatia, pretože perfektný model prinesie modelárovi ten najlepší pocit úspechu! Všetky nástroje firmy Revell a pomôcky navyše sú preto presne určené pre príslušné sady modelov.

Lepidlá radu Contacta Professional od firmy Revell sú určené na presné lepenie bodov a spojov.
Vhodné na presné lepenie zostavovaných modelov. Balenie s aplikátorom. Veľmi jemný štetec slúži na perfektné lepenie jemných detailov a hrán dielov.

Návod na použitie: Lepidlo nanesieme v tenkej vrstve na jednu stranu lepeného spoja, vyčkáme cca 5-10 sek., aby došlo k ľahkému zavädnutiu, a potom diely spojíme, prípadne zafixujeme. Lepené spoje sú samonosné po cca 15-20 min podľa veľkosti plochy spoja. Plnú pevnosť dosiahne spoj po cca 60 min.

Varovanie! Obsahuje: acetón, butyl-acetát, butanón. Môže spôsobiť ospalosť alebo závraty. Ak je potrebná lekárska pomoc, majte po ruke obal, alebo štítok výrobku. Uchovajte mimo dosahu detí. Starostlivo si prečítajte všetky pokyny a riaďte sa nimi. Skladujte uzamknuté. Obsah/nádobu likvidujte v súlade s miestnymi/regionálnymi/národnými/medzinárodnými predpismi. Opakovaná expozícia môže spôsobiť vysušenie alebo popraskanie kože
Tento výrobok nie je hračka!

Top produkty

Novinky

Poštovné zdarma

Pri kúpe nad 120 euro s doručením na Slovensko

Doručenie

do Balíkoboxov po celom Slovensku

Online podpora

Snažíme sa rýchlo a profesionálne odpovedať

Nejaké otázky?

Neváhajte a napíšte nám cez náš kontaktný formulár.