Mini Beta klzák 700mm

Tlačiť
20,00 €
klzák
dočasne nedostupný
Popis

Mini Beta klzák 700mm

Výrobca: Kavan

Rozpätie: 700 mm
Dĺžka:  520 mm
 
Jednoduchý celobalzový klzák s rozpätím 700mm z laserom vyrezávaných dielov - ideálny na zoznámenie so základmi stavby modelov lietadiel. Konštrukcia počíta s možnosťou inštalácie miniatúrneho prijímača a serv s ovládaním smerovky a výškovky, popr. s motorizáciou malým striedavým elektromotorom na pylóne nad krídlom.
 

Veľký celobalzový klzák s výbornými letovými vlastnosťami a veľmi jednoduchou stavbou inšpirovaný obľúbeným školským RC motorovým vetroňom BETA 1400. Je ideálny ako úplne prvý model, ktorý postavíte v priebehu niekoľkých desiatok minút. Vďaka presným laserom vyrezávaným dielom nebudete tráviť veľa času brúsením a rezaním, ale rýchlo sa dopracujete k cieľu iba s acetónovým lepidlom (Kanagom, L-510, UHU-hart a pod.) a špendlíky.

Krídlo je k trupu upevňované gumovými okami, takže MINI BETA je aj napriek väčšiemu rozpätiu krídla skladná; pokojne si ich môžete do auta na nedeľný výlet alebo dovolenku pribaliť napríklad niekoľko.

Konštrukcia modelu počíta aj s možnosťou inštalácie miniatúrneho RC vybavenia – MINI BETA potom môže lietať ako čistý vetroň s ovládanou smerovkou a výškovkou alebo ju môžete motorizovať malým striedavým motorom umiestneným na pylóne nad krídlom – podobne ako u „dospelej“ BETY 1400.

Stavebnica obsahuje: laserom vyrezávané diely trupu, krídla a chvostových plôch, stavebný plán/návod na stavbu.

Model MINI BETA bol skonštruovaný a vyrába sa v Českej republike

Top produkty

Novinky

Poštovné zdarma

Pri kúpe nad 120 euro s doručením na Slovensko

Doručenie

do Balíkoboxov po celom Slovensku

Online podpora

Snažíme sa rýchlo a profesionálne odpovedať

Nejaké otázky?

Neváhajte a napíšte nám cez náš kontaktný formulár.